Bonuset në 1xBet

1xbet bonus Ndërmarrjet e bastvënësve shpeshherë ofrojnë lojtarëve të rinj bonuset të mirëseardhjes. Më shpesh kjo është lidhje e sasisë së vogël të të ashtuquajturit “freebet” dhe bonusit të depozitit. Freebet është asgjë tjetër sesa shuma e shkruajtur nëpërmjet portalit në llogarinë e klientit, fale kësaj ai mund të luajë bastin e vetë të parë për shumën e treguar nga ai dhe ta shikojë nëse kjo është diçka për atë.

Pjesa e dytë e bonusit të mirëseardhjes është shpërblimi në formë të shumës shtese në llogarinë e bastvënësit, vlera e së cilës varet nga lartësia e depozitit të paguar nga lojtari gjatë regjistrimit të llogarisë në sistemin. Disa bastvënësit mund të ofrojnë bile edhe një mijë złoty bonusi, i cili varet nga lartësia e depozitit, në të njëjtën mënyrë duke nxitur lojtarët të derdhin sasinë e madhe e parave në llogarinë e vetë në portalin. Si është kjo në 1xBet? Bonusi shkon pas bonusit – por sinqërisht, këtu ka shumë oferta interesante.

1xbet regjistrim – merre bonusin 100 € »
Bonuset e mirëseardhjes në 1xBet

Lë të fillojmë nga qendra e të gjithë bonuseve të ofruara nga ndërmarrjet e bastvënësve. Kur bëhet fjalë për 1xBet, bonusi i mirëseardhjes nuk është i varfër: me çmim të caktuar të depozitit të parë mund të fitosh deri në pesëdhjetë euro shtese. Ia vlen të shfletoni saktësisht shiritet në faqen, për të gjetur promocione dhe shpërblime shtese, të cilat ofrohen jo vetëm kur jeni lojtar i parë.

Shiko saktësisht të gjitha shiritet

Si ta gjej bonuse të tjera në këtë portal? Nëse do të shikosh në shiritin e posaçëm në faqen 1xBet, bonusi vetë do të Të gjejë! Shumë promocione kalendarike, sportive dhe lojra shtese, në të cilat mund të fitosh një sasi të madhe të parave, shkaktojnë, që 1xBet është portali i shumëpërdorur, në të cilin mund të marrësh shpërblime jo vetëm në fitimin e bastëve, por edhe në pjesëmarrjen në jetën e faqes. Ia vlen të ndjekësh promocione në portalin, forumin, Facebook-un dhe portale të tjera shoqërore, ku aktive është grupi i 1xBet – ndonjëherë papritmas mund të gjesh një bonus shtese në xhep. Ia vlen edhe të subskribosh newsletterin në portal, në të cilin shpesh shfaqen informacione për promocione më të reja dhe ofertet e bastvënësve. More bonuses here

Bonuset në 1xBet
4.8 (96%) 5 votes